Ingezonden persbericht


Persbericht

MegaSellers Business Groep nu ook partner van IBM

Vianen, 12 oktober 2005 - De MegaSellers Business Groep, dé ICT-leverancier voor het MKB, is met ingang van 1 september officieel IBM Warranty Service Partner geworden. Eerder dit jaar werd de MegaSellers Business Groep al officieel HP- en Microsoft partner.

De MegaSellers Business Groep zal nu zelf de volledige technische garantieservice verrichten op IBM-apparatuur. Die apparatuur kan ook geleverd zijn door derden. Als IBM Warranty Service Partner voert de MegaSellers Business Groep (voornamelijk end-to-end) garantie en servicewerkzaamheden uit op een groot deel van de IBM en Lenovo producten: de Thinkpads, Thinkcentre's, Thinkvisions en e-server X-series inclusief de bijbehorende opties.

De medewerkers van de MegaSellers Business Groep zijn door IBM getraind en kunnen bij de klant op locatie de benodigde reparaties verrichten. Daarnaast krijgen de MegaSellers-medewerkers nu inzicht in de IBM-databases, waardoor zij op elk moment de apparatuurgeschiedenis kunnen opvragen, de klantstatus kunnen verifiëren en na telefonische analyse reserveonderdelen kunnen bestellen.

Nu Lenovo de pc-divisie van IBM heeft overgenomen heeft dit ook gevolgen voor de MegaSellers Business Groep. "Lenovo staat als organisatie dicht op de markt en kan snel reageren op veranderende wensen en behoeften. Dat biedt verregaande perspectieven", aldus Raymond Perridon, algemeen directeur. Hij ziet in dat verband een belangrijke rol weggelegd voor het kanaal.

Robin Haaksma, channel manager van Lenovo is erg te spreken over het vernieuwde partnership met de IT-leverancier: "De MegaSellers Business Groep is bij uitstek een geschikte partij om onze producten in de (MKB)markt te zetten en van service te voorzien. Door de logistieke kracht en het hoge service niveau kan het bedrijf de juiste ondersteuning bieden."

"De erkenning van IBM/LENOVO is een kwaliteitskenmerk voor de gebruiker en bovendien onderscheiden we ons ermee van andere leveranciers", constateert Perridon.

Over de MegaSellers Business Groep

De MegaSellers Business Groep heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen Business Solutions en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast Business Solutions en Services biedt de MegaSellers Business Groep middels Business Computers ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Kijk voor meer informatie over de producten en diensten op: www.megasellers.nl