Uitnodiging persbijeenkomst opening club OUTLAND

Outland

Uitnodiging persbijeenkomst opening club OUTLAND

Club Outland in Rotterdam opent donderdag aanstaande (13 oktober) haar deuren speciaal voor pers en genodigden. Wij willen U dan ook uitnodigen die dag kennis te komen maken met de technisch meest geavanceerde club van Nederland, met een capaciteit van meer dan 3000 bezoekers. Het is één van de grootste clubs in Nederland. Outland richt zich op zaterdag vooral op de 'hardere stijlen' in de dance, zoals hardstyle en hardcore.

Rotterdam heeft met Outland één van de meest spectaculaire clubs van Nederland binnen de gemeentegrens. Outland is echter bepaald niet bedoeld voor Rotterdam
- ook de zeer wijde omstreken en de rest van Nederland verwachten wij in Outland, juist omdat dit de eerste en enige club is waar deze muziekstijlen een vaste plek krijgen. Maandenlang zijn tientallen bouwvakkers en technici bezig geweest om de nieuwste club van Rotterdam compleet te verbouwen en in te richten. De inrichting van Outland laat niets aan de verbeelding ver.
In het gebouw waren ooit Ministry of Sound en Tomorrowland gevestigd. Outland is bepaald geen voortzetting van die roemruchte clubs - stijl, inrichting, muziek, geluid, voorzieningen - zo'n beetje alles is anders. Mooier, nieuwer, vetter, high tech. Het casco is weliswaar blijven staan, maar dat is dan ook alles. Er zijn nieuwe bars, een geheel met nieuw glas ingelegde koepel, een nieuw luchtventilatie systeem, en bovenal het neusje van de zalm op het gebied van licht en geluid. Het karakteristieke pand langs aan de Alexanderweg (aan de A20) is daarmee omgetoverd tot een echte blikvanger.

Wij willen U graag alle gelegenheid om (twee dagen voor de echte publieksopening) de club te komen bekijken. U kunt dan ook kennis maken met de mensen achter Outland, Willem Seton, Jan Lok en Wouter Tavecchio. De persbijeenkomst begint met een korte inleiding en kennismaking, daarna krijgt U een rondleiding. Tijdens en na de rondleiding is er ruim gelegenheid voor het maken van foto's, videobeelden en het afnemen van interviews.

Wij nodigen u graag uit op donderdag 13 oktober om 19.00 uur voor deze persrondleiding. Wilt U komen, mail dan even Uw bevestiging naar cultura@hetnet.nl of bel met 06 1743 0558 (Dirk-Jan Stip). Wilt U fotomateriaal toegezonden krijgen, dan kan dat ook.

Outland
Prins Alexanderlaan 37
Rotterdam