Gemeente Den Haag

oktober (2005)
Openbare basisschool Het Volle Leven opent nieuwe vleugel

Bob de Bouwer legt laatste dakpan

Met het leggen van de laatste dakpan op het dak neemt openbare basisschool Het Volle Leven op 13 oktober de nieuwe vleugel voor de kleuters in gebruik. Wethouder Pierre Heijnen takelt de dakpan omhoog, Bob de Bouwer legt de pan op zn plaats. Daarmee is de nieuwe vleugel officieel geopend. Twintig confettikanonnen zorgen op het moment suprème voor een kleurrijk spektakel.

De nieuwe vleugel vormt de vervulling van een grote wens van de school. Jarenlang is gewerkt aan de voorbereidingen, maar nu is het eindelijk zo ver. Drie kleutergroepen en peuterspeelzaal Gompie, die samen een Kaleidoscoop-Voorschool vormen, worden gehuisvest in het nieuwe gedeelte van de school.

Wedstrijd
Alle kinderen van groep 3 tot en 8 hebben inmiddels al in het nieuwe gedeelte rondgekeken. Op basis van hun bevindingen hebben ze tekeningen, verhalen en gedichten gemaakt. Wethouder Pierre Heijnen reikt 13 oktober tijdens de openingsplechtigheid een leuke prijs uit voor de leukste creatieve uitingen. De kinderen van Het Volle Leven sluiten het officiële gedeelte van de opening af met het oplaten van ballonnen.

De kinderen kunnen daarna smullen van kinderchampagne en petit fourtjes. Voor belangstellende ouders en genodigden is er een hapje en drankje in het gloednieuwe speellokaal.