HBAG Bloemen


13-10-2005
Binnenkort starten weer interessante cursussen!!!

In november staat weer een aantal interessante trainingen op ons programma. Hieronder vindt u een overzicht met deze trainingen.


* Softwareselectie bereidt ondernemers en/of automatiseerders voor op het selecteren van de juiste software. U leert nóg beter gebruik te maken van de HBAG softwaregids.


* Logistiek in de box: inrichting en organisatie gaat in op de vraag hoe u de dagelijkse organisatie in de box beter kunt laten verlopen. Bovendien worden alle logistieke aspecten, die komen kijken bij het (her)inrichten van een box, uitvoerig behandeld.


* Commerciële vaardigheden: De verkoper als orderjager en onderhandelaar
leert u nog meer resultaten uit uw verkoopgesprekken te halen door effectief de juiste gesprekstechnieken te gebruiken. In deze training ligt het zwaartepunt op de persoonlijke verkoop.


* Communicatie rondom verzuim leert u op een goede wijze gesprekken te voeren met zieke medewerker en tevens de benodigde wettelijke informatie te verkrijgen.

Het betreft korte en praktische trainingen. U kunt het geleerde naderhand direct in uw werk toepassen. Bovendien wisselt u ervaringen uit met branchegenoten, wat de waarde van deze trainingen aanzienlijk verhoogt.

Inhoudelijke informatie over deze trainingen kunt u terugvinden in onze opleidingsbrochure of hier

Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met Liane Buckens, 0297-380050 of L.Buckens@HBAGbloemen.nl

Belangstelling? Meldt u dan snel aan door hier te klikken.Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang van een training.

Hopelijk tot ziens op één van onze trainingen!

Met vriendelijke groet,

Liane Buckens
Adviseur Opleidingen & Trainingen