Ingezonden persbericht



---


Amsterdam, 13 oktober 2005

Laat je foto's zien met gratis online album van Wanadoo

Met maar liefst 200 MB raak je niet uitgekeken

Abonnees van Wanadoo kunnen al hun digitale foto's opnemen in een gratis online fotoalbum. Dit album is ideaal om foto's te delen met vrienden, familie en kennissen, maar biedt ook tal van extra's. Het album is begin september geruisloos geĂŻntroduceerd en inmiddels een groot succes, met 10.000 gebruikers die in totaal 250,000 foto's hebben geplaatst. Als eerste internet-provider biedt Wanadoo kosteloos 200 MB ruimte voor foto's. Aan het gebruik van het album is geen tijdslimiet verbonden; verlengen is niet nodig. Aparte digitale fotoboeken aanleggen voor verschillende vakanties of weekendjes weg, kan ook. Dit maakt een album overzichtelijk en zorgt ervoor dat vakantievrienden meteen de juiste foto's te zien krijgen. Het album biedt bovendien gratis software om foto's zelf te bewerken voor een nog aantrekkelijker resultaat.

Als het album eenmaal is aangemaakt, zijn de foto's altijd en overal te bekijken. Een persoonlijke inlogcode geeft toegang tot het album via elke computer met een internetverbinding. Het album begint bij 100 MB en zodra het voor 90 procent gevuld is, komt er automatisch 100 MB bij. Met enkele muisklikken geven gebruikers opdracht om de foto's te laten afdrukken. Gebruikers kunnen hun vrienden of familie ook verrassen met een e-card, een digitale ansichtkaart met hun favoriete foto erop. Nog een leuk extra is de mogelijkheid om foto's af te drukken op petten, mokken, muismatten of T-shirts. Deze originele cadeaus met een persoonlijk tintje zijn via het online album makkelijk te bestellen.


---

Over Wanadoo Nederland
In Nederland is Wanadoo de tweede internet provider (bron: Interview-NSS) en de meest betrouwbare internet provider volgens Reader's Digest European Trusted Brands-onderzoek (maart 2005).

Wanadoo, een merk van France Telecom, is Europa's grootste internet en breedband-provider. Wanadoo had op 30 juni 2005 9,7 miljoen abonnees, van wie 6,4 miljoen breedbandabonnees. Wanadoo is de marktleider in Frankrijk en is ook in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Nederland een toonaangevende internet service provider. Meer informatie over Wanadoo is te vinden op www.wanadoo.nl.