RTL Group


Ron blikt terug op succes 'Dancing With The Stars' met finalisten Irene van de laar en jim bakkum dansend de finale in

Voordat de spannende finale van Dancing With The Stars op zaterdag 15 oktober bij RTL 4 te zien is, blikt Ron Mister Saturday Night Brandsteder aanstaande zaterdag in een special terug met de finalisten op het succes van het dansprogramma. Spraakmakend beeldmateriaal wordt afgewisseld met leuke gesprekken met de dansers en BNers. Tevens praat Ron met de finalisten over de aankomende finale. Zijn de twee danskoppels al goed voorbereid op de spannende laatste ronde; hoe staat het met de zenuwen en hoe denken ze over elkaar? Sylvana zorgt bovendien voor een leuk verrassingselement voor de twee paren.

Niet één van de dansende BNers was, voordat het kijkcijferkanon Dancing With The Stars van start ging, in staat om een Jive, Tango, Wals, Rumba Quickstep of Cha Cha Cha neer te zetten, maar de afgelopen weken hebben de acht dansparen op hoog niveau de sterren van de hemel gedanst. Dankzij hun professionele leermeesters hebben zij in korte tijd de fijne kneepjes van het Ballroom- en Latindansen onder de knie gekregen. Dit resulteerde in mannen met strakke broeken en glitterbloesjes en vrouwen in prachtige jurken die zwierend de strijd met elkaar aangingen op de (stijl)dansvloer. Uiteindelijk heeft de vierkoppige vakjury en het Nederlandse publiek zaterdag jongstleden besloten dat Irene en Marcus en Jim en Julie het tegen elkaar op mogen nemen in de finale op zaterdag 15 oktober, waar zij onder andere een free style dans moeten neerzetten. Dan zal blijken welk danswonder is geboren en met de trofee naar huis gaat.

Uitzending: RTL 4, Dancing With The Stars Special, zaterdag 8 oktober om 20.00 uur en Dancing With The Stars - Finale, zaterdag 15 oktober om 20.00 uur.


---

--------

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, persdienst RTL Nederland via tel. 035
- 6718971 of eva.peters@rtl.nl

© 2005 RTL Nederland / IP