Gemeente Hardenberg


Open dag afdeling Beheer Openbare Ruimte op 15 oktober

Wij werken aan uw leefomgeving

Donderdag 6 oktober 2005

Op zaterdag 15 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur organiseert de gemeentelijke afdeling Beheer Openbare Ruimte een open dag. Tijdens de open dag kunnen inwoners van de gemeente Hardenberg kennismaken met de veelzijdige werkzaamheden van deze afdeling. Het thema van de open dag is: Wij werken aan uw leefomgeving.

De afdeling Beheer Openbare Ruimte (BOR) houdt zich bezig met allerlei zaken die inwoners in hun fysieke leefomgeving tegenkomen. Denk hierbij aan het openbaar groen, het trottoir en de lantaarnpalen, maar ook aan het opruimen van zwerfvuil of het onderhouden van sportvelden. Ook meldingen over de woonomgeving worden in veel gevallen door de afdeling BOR opgelost.

Toch beseffen velen niet hoe breed het werkgebied van de afdeling BOR werkelijk is. Daarom is deze open dag van de afdeling BOR de uitgelezen gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Vele BOR-medewerkers staan op 15 oktober klaar om enthousiast uitleg te geven over hun werkzaamheden.

Er is aantrekkelijk programma voor jong en oud. Het programma is zowel informatief als interactief van aard, met diverse demonstraties en shows waarbij een breed scala aan werkzaamheden wordt getoond. Ook is er een prijsvraag.

De open dag op zaterdag 15 oktober vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur in de gemeentelijke werkplaats aan de Vechtstraat 2 in Hardenberg en wordt geopend door wethouder Jan Koops. Iedereen is van harte welkom tijdens de open dag!