Gemeente Dordrecht


---

Laatste werkzaamheden aan Stevensweg

Wegafsluitingen op 15, 16 en 17 oktober

Maike de Bruijn

De Stevensweg krijgt ter hoogte van de Eikenlaan z'n definitieve verharding. De tijdelijke klinkers maken plaats voor asfalt. De sleuf van het riool was tijdelijk met klinkers bestraat om zettingen te kunnen opvangen. De aannemer herstelt tijdens de werkzaamheden rondom de rioolsleuf ook enkele beschadigingen aan het asfalt op de Stevensweg zelf. De werkzaamheden duren van zaterdag 15 oktober tot en met maandag 17 oktober.
De Stevensweg is onlangs helemaal opnieuw ingericht. Het riool, de bestrating en de asfaltverharding zijn vernieuwd. Ook zijn er nieuwe bomen en hagen aangeplant. De verharding bij de rioolsleuf zijn de laatste wegwerkzaamheden die nog moeten plaatsvinden. Dit najaar vervangt de gemeente nog één dode boom op de Stevensweg.

Zaterdag 15 oktober
Op zaterdag 15 oktober is er aan de Eikenlaan een tijdelijke wegafsluiting (aan de kant van de Burgemeester Jaslaan ter hoogte van het benzinestation). De klinkers worden verwijderd en de eerste twee onderlagen geasfalteerd. Tijdens deze werkzaamheden is de Stevensweg via de Burgemeester Jaslaan en de Overkampweg bereikbaar.

Zondag 16 oktober
Zondag 16 oktober vanaf 12.00 uur is er een wegafsluiting aan de Stevensweg-Oudendijk (aan de kant van de Burgemeester Jaslaan ter hoogte van de kerk). Op zondag verwijdert de aannemer de klinkers en krijgt de weg de eerste twee onderlagen van asfalt.

Maandag 17 oktober
De aannemer brengt op maandag 17 oktober de toplagen aan (3e laag asfalt). De Stevensweg en de Eikenlaan zijn tijdens het aanbrengen van de toplaag afgesloten. De Stevensweg is zondag 16 en maandag 17 oktober bereikbaar via Sterrenburg. De tijdelijke route is met borden aangegeven.

Informatie
De tijdelijke wegafsluitingen zijn te vinden op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen.
De wegwerkzaamheden vinden in het weekend plaats om de overlast voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken. Omwonenden zijn via een bewonersbrief op de hoogte gesteld van de werkzaamheden.

Redactie
Maike de Bruijn
Communicatie

telefoon 078-639 89 44

email m.de.bruijn@dordrecht.nl

Informatie
Ray Westerhuis
Ingenieursbureau Dordrecht
telefoon 078-639 67 25