Vestia rotterdam zuid

Verkoop Nieuw Dorrestein van start

Op 15 oktober start de verkoop van 65 nieuwbouwappartementen met binnentuin in het woon- en winkelcomplex Nieuw Dorrestein. De verkoopbijeenkomst, georganiseerd door Vestia Midden-Nederland en Scheele Makelaars, wordt gehouden van 11.00 tot 15.00 uur in het Van der Valkhotel aan de Parallelweg-Zuid te Nieuwerkerk aan den IJssel. De appartementen met een startprijs van 199.000 euro v.o.n. en de penthouses met een startprijs van 299.000 euro v.o.n. variëren in oppervlakte van 90m2 tot 150 m2.

Op de plek van het huidige winkelcentrum Dorrestein wordt eind dit jaar gestart met de sloop en bouw van een nieuw, modern winkelcentrum genaamd Nieuw Dorrestein. Het winkelcentrum beslaat 2850 m2 vloeroppervlakte met daarboven 65 koop- en 38 huur- en zorgappartementen. Kopers hebben in Nieuw Dorrestein een ruime keus uit verschillende woningtypen. Zo zijn er hoekappartementen met lift en tussenappartementen met trap. Op de bovenste laag van het gebouw wordt een beperkt aantal bijzondere penthouses gerealiseerd. Enkele daarvan hebben twee woonlagen, allemaal beschikken ze over opvallende extra's zoals een ruim terras. Naar verwachting worden de woningen in 2007 opgeleverd.

Prettig woongebied
Nieuw Dorrestein is ontworpen met respect voor de bestaande omgeving. Geen kil betonnen bolwerk, maar een vriendelijk ogend woon/winkelcomplex, opgetrokken in baksteen. Doordat de winkels vanaf de straat toegankelijk zijn en er voor een goed lichtplan is gezorgd, is Nieuw Dorrestein ook 's avonds een prettig woongebied. Er is veel aandacht besteed aan de buitenruimte. Alle balkons hebben zon en op het dak van de supermarkt wordt een binnentuin aangelegd die alleen toegankelijk is voor de bewoners van Nieuw Dorrestein.

Meer informatie
Voor meer informatie over de woningen en de verkoopbijeenkomst kan men contact opnemen met Scheele Makelaars, Raadhuisplein 34 te Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoonnummer (0180) 31 55 44, e-mail: info@scheele.nl. Bezoek ook eens de website www.nieuwdorrestein.nl