Nationale-Nederlanden

Renteweken bij Nationale-Nederlanden: rentekorting tot wel 20 jaar! 14-10-2005
Nationale-Nederlanden start op 15 oktober 2005 de najaarscampagne Zeker Wonen. Tijdens de campagne wordt een aantrekkelijke rentekorting gegeven van 0,2% die tot 20 jaar kan gelden.
Klanten die in de periode van 15 oktober tot en met 15 november 2005 een hypotheek aanvragen bij Nationale-Nederlanden, ontvangen een aantrekkelijke rentekorting van 0,2%. De korting wordt alleen gegeven op hypotheken met nieuw gesloten polissen en geldt gedurende de eerste rentevaste periode. Het voordeel kan dus oplopen tot wel 20 jaar rentekorting.

De rentekorting geldt voor alle rentevaste duren voor onderstaande hypotheken:

- de Levenhypotheek

- de Lijfrentehypotheek

- de Verzekerd Spaarhypotheek

- de Beleggingshypotheek (FVB)

- het levendeel van de ZekerWonenHypotheek

- De OptimaalSpaarHypotheek

Met de najaarscampagne geeft Nationale-Nederlanden een vervolg aan de campagne Zeker Wonen. Deze wordt onder meer ondersteund door een abri- en billboardcampagne, advertenties en online advertising. Daarnaast wordt er gedurende de actieperiode een radiospot ingezet en is de ZekerWonen TV commercial uitgebreid met een verwijzing naar de actie en het onafhankelijk intermediair.

Met de najaarscampagne Zeker Wonen en de sponsoring van het televisieprogramma SamenWonen wil Nationale-Nederlanden haar bekendheid als hypotheekaanbieder verder vergroten. In SamenWonen geeft accountmanager Anne-Marie Mattens van Nationale-Nederlanden koppels die gaan samenwonen praktische financiële tips en wijst hen de weg naar het intermediair voor een uitgebreid advies. De tips worden daarnaast opgenomen in het blad en op de site van VT Wonen.