Gemeente Assen



Open huis Het Palet

14 oktober 2005

Op 15 oktober 2005 van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom om een aantal woningen van Het Palet te komen bekijken. Er is een drietal verschillende woningen te bezichtigen: een starterswoning, een patiowoning en een 2 onder 1 kap.

De volgende woningen zijn te bezichtigen:

Woningtype Azuur
Van deze starterswoningen worden er 16 gebouwd. De woningen combineren in dit gedeelte van Het Palet betaalbaarheid en een degelijke uitvoering met een verrassend ontwerp. Het ontwerp kenmerkt zich door een lage gootlijn en een lange dakkapel aan de voorzijde. Hier is zeker geen sprake van identieke rijtjeshuizen. De Kopwoningen verbijzonderen het ontwerp evenals het gewijzigde gevelbeeld van de hoekwoning. Hierdoor ontstaat een levendig karakter.

Starterswoningen

Woningtype Kobalt
Het type 'Kobalt', is een grondgebonden, geschakelde woning met een eigentijds karakter. Elke woning heeft een ritmische gevelindeling met op belangrijke plaatsen bijzondere accenten waardoor een spannende gevel ontstaat. Voor de gevels worden duurzame materialen toegepast; kleurrijke bruin/paarse handvormsteen, diverse dakopbouwen die voor de accenten zorgen en erkers in een donkerblauwe plaat.

Patiowoningen

Woningtype Koraal
Deze 24 nog te bouwen 2 onder 1 kappers ademen de sfeer uit van de jaren '30. De per twee geschakelde woonhuizen hebben een zeer grote variatie in de verschijningsvorm per woonhuis. Hierdoor ontstaan er levendige straatbeelden en herkent iedere bewoner al gauw zijn woonhuis.

Mozaiekwoningen

In het plan Het Palet worden diverse type woningen gerealiseerd. De hier genoemde typen zijn drie van de in de totaal negen typen. Alle woningen staan gedetailleerd beschreven op www.hetpaletassen.nl. Ook kunt u contact opnemen met een van de makelaars.

U krijgt alle gelegenheid om de woningen van binnen en van buiten te bezichtigen. Ter plekke kunt u zich laten informeren over de woningen.

Bent u alvast nieuwsgierig geworden? U kunt ook meer over Het Palet lezen op www.hetpaletassen.nl.

Bezoekadres
Noordersingel 33
9401 JW Assen

Postadres
Postbus 30018
9400 RA Assen

Telefoon
0592-366911