'Dancing with the Stars' meets Novomundo

Wentink events

Speciaal gastoptreden van een van de finalisten/winnaars in dé dinnershow

Hilversum, 14 oktober 2005 - Terwijl alle live shows van 'Dancing with the Stars' na de finale op 15 oktober erop zitten, dansen de paren Irene & Marcus en Jim & Julie nog even door op het podium van Studio 21 in Hilversum. De finalisten/winnaars uit het populaire RTL4-programma - die tijdens de uitzending vocaal worden begeleid door Novomundo-ster Adriana Romijn - beleven vanaf november hun debuut in de dinnershow van Wentink Events. In een speciaal aangepast showitem zullen de dance masters bijna wekelijks hun danskwaliteiten aan de bezoekers van Novomundo vertonen. Kaarten voor dit spektakel zijn per direct te boeken.

Novomundo is onlangs haar tweede seizoen ingegaan. Naast een nog niet eerder vertoonde sterrencast is de show inhoudelijk en technisch aangepast en dichterbij het publiek gebracht. Het belangrijkste resultaat daarvan is, dat naast de bestaande 30 meter lange catwalk er nog een extra catwalk van 22 meter lengte in Studio 21 is bijgekomen, waardoor de sterren van de avond op de meest uiteenlopende plaatsen in de zaal plotseling uit de vloer 'opstijgen'. Hierdoor ontstaat een optimale betrokkenheid van het publiek visa versa de artiesten. Tijdens de eerste voorstellingen van het seizoen reageerde het publiek euforisch op deze hydraulische catwalk.

Vernieuwd
Speciaal voor deze technische aanpassingen is er ook hard gewerkt aan een geheel nieuw geluid-, licht- en decorontwerp. Het resultaat hiervan ziet men terug in ludieke Hollandse items en een swingend op Amerikaanse leest geschoeid shownummer met in de hoofdrollen Jeroen van der Boom en het voltallige Holland Show Ballet. Deze rasentertainer slaat een brug tussen 'Ol' Blue Eyes' en Robbie Williams. Door naast nummers van Sinatra, ook diverse nummers van het concert 'Live At The Royal Albert' uit 2001 te zingen brengt hij een eerbetoon aan Frank Sinatra. Onder andere de bekende nummers 'Mr. Bojangles', 'Have You Met Miss Jones' en het prachtige duet 'Something Stupid' passeren de revue. Net zo sensationeel is de acrobatische luchtact en het nieuwe Holland showblok dat Nederland dankzij een prachtig decor en vrolijke kostuums op originele wijze op de kaart zet.

Over Novomundo
Novomundo is een eigentijdse show van internationale allure met een cast van vijftig medewerkers. Aan sfeervolle gedekte tafels genieten de gasten tussen de gangen van het diner door van een uniek spektakel, boordevol verrassende effecten, muziek, dans, videoprojecties op 50m beeldschermen, schitterende kostuums, energieke dans en magische illusies. De apotheose van de avond wordt gevormd door de show Novomundo en de uitbundige afterparty in de foyer, waaraan wordt meegewerkt door de vrijwel voltallige, uit vijftig personen bestaande, cast. De dinnershow Novomundo is ieder weekend tot en met eind juni 2006 exclusief te zien in Studio 21 op het Media Park in Hilversum. Kaartverkoop via TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm) of voor groepsarrangementen via Wentink Events
035-6777333.
Kijk voor meer informatie op www.novomundo.nl


Noot voor de redactie,