Ingezonden persbericht


Persbericht: 29 september 2005

Barbie's Vriendinnendagen 2005

Herfstpret in Het Land van Ooit !

Zaterdag 15 tot en met zondag 23 oktober is dit jaar hét geknipte moment voor Barbie-fans om een Staatsiebezoek aan Het Land van Ooit te brengen, want dan schittert zij hoogstpersoonlijk tijdens Barbie's Vriendinnendagen in Ooit.

De jonge fans kunnen de beeldschone Barbie* in levende lijve ontmoeten en begroeten. Deelnemen aan de gezellige doe-activiteiten die georganiseerd zijn, kan ook. In de Barbie Bjoetie Kwis zijn énige Barbieprijzen te winnen ! Er kan knus geknutseld en kleurrijk gekleurd worden én er is een Trendy Bendy Bewegingsworkshop.

Naast de wervelende Barbie-activiteiten kunnen de aanwezige Anderlanders natuurlijk óók genieten van alle live entertainment met en door de Ooiters en van de diverse Ooit-attracties die Het Land van Ooit te bieden heeft. Niet te vergeten het spectaculaire Riddertoernooi in de overdekte Ridderarena !


* er zijn per dag twee Ontmoet & Begroet momenten met Barbie.

Veel Roze !

Barbie's lievelingskleur is roze. Daarom verheugt Barbie zich op véél jonge fans die op de Vriendinnendagen in het roze gekleed op Staatsiebezoek komen. Hoe meer roze, hoe beter !

Tijdens de Vriendinnendagen geldt de reguliere entreeprijs van Het Land van Ooit; voor 3 jaar en ouder E 17,- per persoon. 55 plussers betalen E 13,50. Voor meer informatie over de openingstijden van Het Land van Ooit kunt u terecht op www.ooit.nl

Aan de redactie:

FOTO:
Bijgaand ontvangt u een foto. Deze is rechtenvrij voor eenmalige plaatsing en mag uitsluitend geplaatst worden in combinatie met promotie voor Barbie's Vriendinnendagen in Ooit 2005.

MEER INFORMATIE :
Voor meer informatie over dit evenement of over Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Edwin van Boggelen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775 / Fax: 0416 - 377 773 / E-mail: e.v.boggelen@ooit.nl


---- --