Politie Drenthe

Politie geeft groot najaarsconcert

Assen 08-10-2005

ASSEN - Het Drents Politie Orkest en het Politie Mannenkoor Drenthe geven op 15 oktober a.s. een groot najaarsconcert in de Josef Kerk te Assen.

In dit herfstconcert neemt het orkest u muzikaal mee naar Dakota, het oorspronkelijke land van de Indianen. In het vijfdelige werk, gecomponeerd door Jacob de Haan, hoort u The Great Spirit, we gaan op Buffalo hunting en roken de vredespijp. De geesten gaan dansen en komen we bij de Pelgrims at Wounded Knee.
Verder hoort u o.a. werk dat gezongen is door Andrea Bocelli en Georgia, het Viva Per Lei. Van Freddy Mercury het Crazy Little Thing called Love.

Het overbekende My Way van Frank Sinatra en Tears in Heaven van Eric Clapton staan op het programma.

Het Mannenkoor, onder leiding van Jorrit Woudt, zal een geheel afwisselend programma ten gehore brengen, waaronder The Rose van Bette Midler, in een bewerking van G.M. Veldman; The Exodus Song in een bewerking van Johan de Meij; Anthem uit de musical Chess, in een bewerking van Frans Kocx. Ook het bekende Bright Eyes, Youll never walk alone en het alom bekende lied De Waldhoorn staan op het repertoire. Daarnaast nog diverse Duitse en Italiaanse liederen, een pianosolo door Jorrit Woudt, om tenslotte gezamenlijk met het orkest af te sluiten met de Millennium Song.
Door de grote afwisseling belooft het voor een ieder een genoeglijke avond te worden.

De aanvang is om 20.00 uur en de entree bedraagt 7,50.

Verdere inlichtingen te verkrijgen bij Roel Hallink, tel. 0591-662014 of 06-51528156.