Gemeente Venlo


Programma Stichting School en Sport Venlo

Instuif hockey Blerick

Op zaterdag 15 oktober organiseert de Stichting School en Sport Venlo in samenwerking met HC Blerick een instuif hockey. Deze instuif is bedoeld voor leerlingen van groep 2 t/m 8 met name uit het stadsdelen Blerick en Belfeld en vindt plaats op de hockeyvelden van sportpark Maassenhof in Blerick/Boekend. De instuif begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. De deelnemers worden vanaf 9.45 uur verwacht bij het clubhuis van de hockeyclub.

Handbaltoernooi Loreal

Op maandag 17 oktober (herfstvakantie) organiseert de Stichting School en Sport Venlo in samenwerking met Handbal Loreal Venlo een scholieren-handbaltoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Venlo. Het toernooi vindt plaats in sporthal Craneveld in Venlo en duurt van 9.30 tot 16.00 uur. Leerlingen van groep 3 / 4 en 5 / 6 spelen met gemengde teams. Leerlingenteams van groep 7 en 8 kunnen zowel met jongens- en meisjesteams alsook gemengd spelen.

Scholieren crossloop

Op zondag 23 oktober organiseert de Stichting School en Sport Venlo in samenwerking met AV Scopias een scholieren-crossloop. Deze crossloop is bedoeld voor de leerlingen van groep 2 t/m 8 van alle basisscholen uit de hele gemeente Venlo en vindt plaats op en rond de atletiekbaan van sportpark Snelle Sprong in Tegelen. De leerlingen dienen om 10.00 uur aanwezig te zijn. Na een gezamenlijke warming-up volgt de start. Meteen na afloop van deze cross wordt de uitslag bekend gemaakt.