Ingezonden persbericht


Enschede, 12 oktober 2005.

Wauw Racing team klaar voor rally in Barneveld


. Zevende ronde Challenge zal opnieuw hevige strijd laten zien

De op zaterdag 15 oktober te verrijden Vierhouten Nederland Rally in Barneveld luidt langzaam de afsluiting in van het eerste seizoen in de nieuwe rally klasse van ons land, de Chevrolet Kalos Challenge.

Was het in de voorgaande wedstrijd, de Golden Tulip Rally, nog een zware strijd waarbij de versnellingsbak van het Wauw Racing Team in het zicht van de finish sneuvelde, in deze wedstrijd zal het Wauw Team met goede moed starten.

Aldus coureur Bert Vloedgraven: "Door problemen met een lager is tijdens de laatste rally de versnellingsbak vastgelopen. We hebben de afgelopen twee weken menig uurtje geïnvesteerd in de auto om hem weer helemaal klaar te hebben voor deze nieuwe uitdaging. We reden in Nijverdal echt met de top mee, en als we niet gestrand waren hadden we voor mijn gevoel een derde plaats kunnen realiseren."

Naast de gevechten in Chevrolet Kalos Challenge zal de wedstrijd absoluut een mooie strijd kennen waar vooral het net als voorgaande jaren zeer aantrekkelijke startveld op voorhand al garant voor staat. Toppers daarbij zijn onder anderen de kersverse Hypohuis Rally Open kampioen, Eric Wevers. Hij zal zware concurrentie krijgen van lokale held Jaap van Lagen die in Barneveld met de Kobus Subaru WRC aan de start verschijnt. Circuitman pur sang Van Lagen is gebrand op revanche na zijn uitval vorig jaar. Naast deze twee kemphanen zullen ook Jasper van den Heuvel, Frits van Eerd en Super 1600 piloot Jan de Winkel voor gepast vuurwerk kunnen zorgen.

Chevrolet Kalos Challenge stand na 6 ronden:

1.Damen 86 - 2.van Stiphout 76 -- 3.de Boef 47 - 4.Tetteroo 42 - 5.Rijpma 39 - 6.Belleman 37 - 7.Blom 30 - 8.Wauw Racing Team - Vloedgraven 28 - 9.Jensen 28 - 10.Roks 20

7e ronde Chevrolet Kalos Challenge - Vierhouten Nederland Rally

Startplaats: Barneveld

Totale lengte van de wedstrijd: 204,42 km

Aantal klassementsproeven: 10

Totale lengte klassementsproeven: 124,42 km

Ondergrond kp's: 98% verhard - 2% onverhard

Officiële site: www.nederlandrally.nl

Tijdschema

Vrijdag 14 oktober

19.00 - 23.00 uur technische keuring Rallyrent, Barneveld

Zaterdag 15 oktober

13.00 uur start

19.20 uur finish

22.00 uur prijsuitreiking Hermesweg, Barneveld

De foto's en de resultaten van dit evenement zijn binnenkort weer te vinden op de website van het Wauw Racing Team te weten www.wauw.nu.

Met vriendelijke groet,
Namens WAUW Racing, de Twentse Chevrolet dealers
't Wagenhuys Almelo
Auto Unie Enschede
Auto Unie Hengelo
Wuco Oldenzaal

Bas Oude Luttikhuis
Manager Public Relations
GSM 06-14991488
TEL 053-4758087

PS Bel me gerust voor meer info, een interview, fotomateriaal etc. Groetjes Bas

Betreft een aangepast persbericht van Ppromotion.


---- --