TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-10-2005

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 15 oktober
Z@PP (Nederland 3) - 07.55 uur

RON BOSZHARD GAAT SPORTIEVE UITDAGING AAN

Presentator Ron Boszhard is zaterdag 15 oktober met Z@PPSPORT te gast bij de kids van Inlinehockeyclub RS Survivors uit Amsterdam. En verder in het populairste jeugdsportprogramma van Nederland:


* Ron gaat een sportieve uitdaging aan: hij leert trial-biken van Joel Vingerling, een topper van 22 jaar die al eens 5e werd op het EK. Trial-biken is fietsen over hindernissen zoals bankjes, bruggetjes en trappetjes. Ron durft het wel, maar kán-ie het ook...??


* Wakeboard is een spectaculaire sport: waterskiën op een board, getrokken door een snelle boot. Niels en Mark Kroon doen mee aan de O'Neill Wakeboard Cup, een belangrijk toernooi. Ze worden gesteund door hun trainer, de wake-boardtopper van Nederland Duncan Zuur en voor Z@PPSPORT gevolgd door Ron Boszhard.


* Z@PPSPORT volgt de komende weken - real-live - de belevenissen van kinderen die deelnemen aan een zomerkamp. De eerste weken zijn we bij het Dikke Vrienden Zomerkamp in Drenthe, speciaal voor kinderen die last hebben van overgewicht.

Verder in deze Z@PPSPORT 'De Boerendoodval-move ' van Lieve, een flitsende newsflash met jeugdsport uit het land en de agenda.




TROS