Ingezonden persbericht


Tot onze spijt hebben wij enige fouten geconstateerd in de voorgaande versie van het persbericht, dus bij deze de herziene versie van het persbericht van de Drumarathon:

PERSBERICHT HERZIENE VERSIE

Van: Rob Kramer

Aan: Uw redactie

MARATHON DRUMMEN VOOR LANCE ARMSTRONG FOUNDATION

" We are so grateful that you are getting involved with the LAF, we will be happy to give you as much support as possible" Natalie Seeboth Project Coordinator//Lance Armstrong Foundation

Den Haag, 20 juni 2005

In samenwerking met o.a. Discovery Channel, Right to Play, BMI Benelux en Pearl loopt Rob Kramer op 16 oktober 2005 de ING Amsterdam Marathon. Om de 5 kilometer geeft hij een drumsolo van 800-900 slagen. De soli, c.q. de slagen worden elektronisch geteld door een drumometer en kunnen worden gesponsord door bedrijven en particulieren. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Lance Armstrong Foundation (zie: www.laf.org). Extra opbrengsten worden gegenereerd door een veiling op E-Bay van drumstokken van beroemde drummers als Cesar Zuiderwijk, de drummers van Anouk, Marco Borsato, Di-Rect en vele anderen. Tevens zoekt Kramer shirtsponsors voor iedere 5 kilometer van de marathon.

Deze actie is het volgende initiatief van Kramer, drumleraar bij Cesar Zuiderwijk's Music Station, die eerder ondermeer met een 25 uurs muziekmarathon 80.000 gulden bij elkaar speelde voor het Haagse Juliana Kinderziekenhuis. Het is niet onwaarschijnlijk dat Lance Armstrong persoonlijk de opbrengst in ontvangst komt nemen.

GeĂŻnteresseerde bedrijven of particulieren kunnen zich wenden tot Rob Kramer in

Den Haag op 070-3686555 of 06-51336229. Meer informatie vindt u op www.drumarathon.com (let op: 1 M)



Ingezonden persbericht