Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl

Beursgebouw eindhoven

Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl 2005: durft u onze uitdagingen aan?

Eindhoven, 29 september 2005 - Van 16 t/m 23 oktober is het weer zover: dan vindt de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl plaats in Beursgebouw Eindhoven, hét uitstapje voor in de herfstvakantie. Stond het belevingsaspect tijdens de vorig editie centraal, ook dit jaar zal binnen de, zowel terugkerende als nieuwe items, interactie een belangrijke rol spelen.

Doe bijvoorbeeld mee met de demonstrateurs en demonstratrices van Splendid Sportcentrum tijdens diverse sportieve work-outs in de Sportschool op locatie op het nieuwe Wellnessplein of laat je gedachten even los in de Brainmachine. Op dit plein vindt u verder een scala van producten en diensten op het gebied van gezond leven, fit-zijn en well-being. Van afslankmogelijkheden tot (informatie over) botox-behandelingen, van saunas en whirlpools tot laserbehandeling.

Kom tapas proeven én zelf maken en demonstraties bonbons maken aanschouwen in het eveneens nieuwe item Gezellig Tafelen, gericht op het gezellig met vrienden, familie en kennissen aan een mooi gedekte tafel genieten van lekker eten, zowel thuis als buitenshuis.

Terugkerende items zijn Beauty, waar bezoekers hun eigen parfum kunnen maken en gratis knip- of schoonheidsbehandelingen kunnen ondergaan en Wonen met een uitgebreid aanbod van in- en exterieur. De diverse demonstratiestands bieden de uitkomst bij het gemakkelijker en aangenamer maken van het leven. De Brabantse Amateurkunstprijs 2005 wordt aan het einde van de beurs uitgereikt aan één van de mooiste (kunst)werken uit de provincie, die staan te pronken bij de 11e Brabantse Beeldende Amateurkunst Verkiezing.

Het Showplaza i.s.m. Radio Decibel, Berk Music en modellenbureau Sessibon Bookings, staat garant voor volop entertainment en vermaak met o.a. de spetterende modeshow en optredens van diverse artiesten.

Ook voor mannen biedt de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl een leuk en gevarieerd programma.
Op het Mannenpaviljoen, gericht op de interessegebieden van de man, vindt men, naast een divers aanbod van producten en diensten, interactie in de vorm van een bar, casinofaciliteiten en Formule 1.

Voor kinderen is er naast professionele kinderopvang o.a. ook een minikinderboerderij en komt Clown Snoepy langs om kinderen te leren hoe je van ballonnen leuke figuren kunt maken.

Daarnaast dagen wij bezoekers uit deel te nemen aan uiteenlopende wedstrijden. Zo worden fervent kokers uitgedaagd het beste tapas-recept in te leveren om op die manier opgenomen te worden op de specialiteitenkaart van tapasrestaurant La Española. Door deel te nemen aan de gratis glamourfotosessies, verzorgd door Glamourvision Fotostudio, kunnen vrouwelijke bezoekers hét gezicht worden van Candle Light Beenmode.
Speciaal voor kinderen de uitdaging om de leukste naam te verzinnen voor de nieuwe mascotte van de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl en deel te nemen aan de kleurwedstrijd.

Bezoekers worden verwend: direct bij binnenkomst zijn er al leuke prijzen te winnen én iedere betalende bezoeker gaat naar huis met een gratis surprise-bag!

Reden genoeg om van 16 t/m 23 oktober een bezoek te brengen aan de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl!

Indien men een kaartje in de voorverkoop koopt betaalt men slechts 4,50 euro entree en maakt men bovendien kans op een complete cosmetische make-over ter waarde van 1.750,-- euro!

Meer informatie en de kortingsbon zijn te vinden op www.zuidnederlandsebeurs.nl. De openingstijden van de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl zijn: zondag 16/10, zaterdag 22/10 en zondag 23/10 van 11.00 tot 18.00 uur, maandag 17 t/m vrijdag 21/10 van 13.00 tot 22.00 uur.
De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 6 euro (65-plussers 5 euro), in de voorverkoop 4,50 euro. Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) hebben gratis toegang.

Meer informatie over dit persbericht:
Beursgebouw Eindhoven BV,
Jolanda Smits, projectmanager,
Telefoon 040-246 36 26,
e-mail : jolanda@beursgebouw.nl

Graag verstrekken wij u nadere informatie omtrent exposanten en/of fotos.