Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MEDIA / POLITIEK

UITGEBREID VRAAGGESPREK MET SP-LEIDER JAN MARIJNISSEN OP KINK FM

Hilversum, 11 oktober 2005.

Jan Marijnissen, (fractie)voorzitter van de Socialistische Partij, is zondagmiddag 16 oktober te gast in Oeverloos, de wekelijkse talkshow van Kink FM. Presentator Leon Verdonschot zal Marijnissen twee uur lang interviewen. Het interview wordt afgewisseld met muziek uit Marijnissens platenkast.

Verdonschot zal de SP-leider vragen stellen over tal van onderwerpen, van zijn opvattingen over leiderschap tot die over klare taal, van Merkel tot Lula, van ziekte en dood tot engagement in kunst en van de EU tot de staat van het socialisme anno 2005.

In Oeverloos ontvangt Nieuwe Revu-verslaggever Leon Verdonschot wekelijks een gast uit de popmuziek, politiek, literatuur of het cabaret. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de Kink FM-studio in Hilversum, van 12 tot 14 uur.

Kink FM zendt 24 uur per dag alternatieve popmuziek uit. De zender is in heel Nederland via de kabel, internet en satelliet (digitaal) te beluisteren. Check http://www.kinkfm.com voor kabelfrequenties of bel 0900-3001900.