Ingezonden persbericht


Ingezonden persbericht

Geachte relatie,

Het extra optreden van het Britse No Comply, dat voor 16 september was aangekondigd, is door een misverstand met het boelingskantoor verplaatst naar 16 oktober! Meer informatie volgt bij het uitbrengen van het oktoberprogramma. Meer informatie over No Comply:

De Britse band No Comply gooit hoge ogen in de top van de engelse ska-punk. Ze speelden onlangs op de prestigieuze festivals Leeds en Reading en met de volledige Europese tour staan ze vrijdag 16 september in ClubBazart. Het is vooralsnog het enige optreden in Nederland tijdens deze tour!

Frontvrouw van het zeskoppig No Comply is zangeres Kelly Kemp, een charismatische verschijning die een enorme hoeveelheid decibellen kan produceren. De laatste cd van No Comply heet "With Windmills Turning Wrong Directions". Onlangs verscheen ook de dvd "Unleash the Fury". De rotterdamse punkrockers van Puz openen de avond. De band bracht in juni hun eerste full-lenght cd uit onder Squash Records met een distributiedeal bij Sonic rendevouz. Ook niet verkeerd dus.

Zie ook: http://www.nocomply.co.uk en http://www.puzpunkrock.com Wij verzoeken u dit concert toe te voegen aan uw agenda.

Met vriendelijke groet,

Hedde Meima, PR
ClubBazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ
T: 070 323 96 52
F: 070 323 07 81
E: publiciteit@bazart.nl
W: www.bazart.nl