Heuvelrug 11.30 uur

Utrecht 16-10-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Rijden onder invloed

ELST- Op zaterdagochtend werd een man aangehouden omdat hij met een slok op teveel achter het stuur zat. Omstreeks 02.45 uur controleerde de politie 21-jarige man uit Naaldwijk op de Rijksstraatweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 485 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod.

Geweld

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op zaterdagmiddag werd drie mannen aangehouden na een vechtpartij. Omstreeks 23.40 uur kreeg de politie de melding dat er gevochten zou worden op een (sport)feest aan de Lekdijk Oost. Ter plaatse troffen de agenten een 18-jarige man uit Wijk bij Duurstede aan. Hij had een kopstoot gekregen vermoedelijk van een 18-jarige plaatsgenoot. Deze man werd aangehouden en verzette zich hierbij behoorlijk. Een persoon beledigende een agent en een ander wilde niet luisteren naar een agent. De mannen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Geslagen

VEENENDAAL- Op zaterdagochtend werd een jongen aangehouden nadat hij een man had geslagen op de Prins Bernhardlaan. Omstreeks 02.50 uur kreeg de politie de melding dat een 20-jarige man uit Veenendaal was geslagen. De geweldpleger, een 17-jarige jongen uit Veenendaal, werd aangehouden door de portiers en overgedragen aan de agenten. De jongen is ingesloten voor verhoor.