Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* District IJsselstreek


Nadere informatie:

Bureau Communicatie

Persvoorlichting:

Anton de Ronde 055 - 548 60 52

Bert Top 055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


16 oktober 2005


Epse - drankrijders betrapt


Een 26 jarige autobestuurder uit Zutphen bleek zondagnacht (16/10) omstreeks 02.50 uur bij een controle op de Deventerweg in Epse onder invloed van alcohol. Hij blies 0,7 prom. Er wordt een proces-verbaal opgemaakt.
Omstreeks 03.30 uur bleek een autobestuurder op deze locatie eveneens alcohol te hebben gebruikt. Hij blies 0,6 prom. Ook tegen deze man volgt een proces-verbaal.


Lochem - drankrijder


Een 36 jarige autobestuurder uit Lochem bleek zondagnacht (16/10) bij een controle op de Zutphenseweg in Lochem onder invloed van alcohol. Hij blies 1,3 prom.


Zutphen - Vervelend duo in horecazaak aangehouden


De politie heeft zondagnacht (16/10) een 39 jarige man en diens 34 jarige vrouwelijke partner aangehouden nadat ze zich niet uit een horecazaak in Zutphen wilden verwijderen. Het duo, afkomstig uit Zutphen, viel andere bezoekers lastig en wilden ook na vordering van de horeca-ondernemer de zaak niet verleten. De politie heeft hen vervolgens omstreeks 00.30 uur aangehouden en ingesloten voor lokaalvredebreuk. Tegen hen volgt een proces-verbaal.


Zutphen - Dronken vrouw bezorgd overlast


Een 39 jarige vrouw uit Vorden is zaterdagavond door de politie in Zutphen aangehouden nadat ze rond 21.00 uur in een restaurant overlast veroorzaakte en glazen had stuk gegooid. De politie trof haar aan op de Houtmarkt. Ze bleek onder invloed. Ze werd aangehouden en bekeurd voor openbare dronkenschap.


Zutphen - Recalcitrante vrouw ingesloten


De politie heeft zondagnacht (16/10) een 20 jarige vrouw uit Zutphen ingesloten nadat ze omstreeks 01.50 uur in de binnenstad van Zutphen een 31 jarige man uit Zutphen had geslagen en een aantal fietsen had omgegooid. In een horecazaak zou de vrouw kort daarvoor hebben gevochten met en jongen en een meisje. Bij de aanhouding gedroeg ze zich zeer recalcitrant en beledigde ze een politieman. De vrouw werd voor nader onderzoek ingesloten.


Zutphen - Bemoeial aangehouden


Tijdens de aanhouding van de recalcitrante vrouw bemoeide een 20 jarige man uit Zutphen zich met de aanhouding. Hij werd gesommeerd om zich te verwijderen maar daaraan voldeed hij niet. Hij werd aangehouden voor het niet voldoen aan een politiebevel.



---- --