Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave zondag 16 oktober

* POLITIEMAN ERNSTIG GEWOND NA ONGEVAL
ROTTERDAM - Een 38-jarige politieman uit Spijkenisse is zaterdagavond rond half negen ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de rijksweg A15. Door nog onbekende oorzaak kwam de agent, die aan het surveilleren was op een motor, ten val. Getuigen hebben gezien dat er mogelijk nog een voertuig betrokken was bij het ongeval, dit wordt onderzocht.
De politie is op dit moment nog bezig met het verder horen van getuigen en het onderzoek. De agent is met zware verwondingen, onder andere aan zijn been, overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Zijn toestand is op dit moment stabiel. De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van het ongeval, zich te melden via 0900-8844.

Uitgave zaterdag 15 oktober

* VERDACHTE DODELIJKE STEEKPARTIJ AANGEHOUDEN

(zie persbericht 12-10-2005)
SCHIEDAM- Politiepersoneel van district Schiedam-Waterweg heeft vrijdagmiddag een 27-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van de dodelijke steekpartij waarbij een 77-jarige Schiedammer om het leven kwam. De steekpartij vond woensdagochtend 12 oktober jl. plaats in een woning aan de Minister Donkerstraat in Schiedam. De verdachte wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris.
* RIJKSWEG A16 KORTE TIJD AFGESLOTEN NA ERNSTIGE ROOKONTWIKKELING

DOOR BRAND
ROTTERDAM - Vrijdagmiddag rond zes uur ontstond er brand op een houten brug aan de Bovenstraat, waarbij een teerlaag aan het branden was. Daar er een enorme rookontwikkeling was en de rook het zicht ernstig benam, werd besloten om de Brienenoordbrug voor verkeer te sluiten. Na 20 minuten werd de brug weer vrijgegeven voor alle verkeer.