Ingezonden persbericht


Billy Bird

Wat?
Circus Bavaria

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

Wanneer?
Herfstvakantie Regio Zuid
van 17 t/m 23 oktober

PERSBERICHT

Hemelrijk trakteert weer
op Circus Bavaria!

Geachte redactie,

Alweer voor de zesde keer worden de tenten van het Belgische Circus Bavaria tijdens de aankomende Herfstvakantie regio Zuid opgeslagen bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel. Maar liefst zeven dagen lang, van maandag 17 oktober t/m zondag 23 oktober en vier maal per dag, trakteert Hemelrijk haar bezoekers traditiegetrouw op het leukste kindercircus van Nederland en België!

Het Belgische Circus Bavaria, bekend van het tv-programma Jambers, brengt niet alleen het traditionele circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook aandoenlijke dierenacts met slimme kamelen en eigenwijze pony's. De vrolijke show met kleurrijke kostuums stelen ieders hart, jong of oud. Zeven dagen lang trakteert Hemelrijk op een viertal voorstellingen (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur). Direct bij binnenkomst ontvangen alle bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show.

RESERVEREN
Dit jaar is het mogelijk om, op veler verzoek en vanwege de stormloop in de voorgaande jaren, kaartjes voor het circus vooraf te reserveren. Vanaf heden tot daags voor de voorstelling kunnen kaartjes à ¤ 2,50 afgehaald worden bij de Receptie van Hemelrijk. U hoeft op de dag zelf dan niet in de rij te staan voor een kaartje en kunt zelf bepalen naar welke voorstelling u gaat. Wanneer u niet reserveert betaalt u alleen de toegangsprijs voor het park en niets extra voor het circus, maar wees er wel op tijd. Vol = vol.

Van maandag t/m vrijdag wordt er in de Herfstvakantie ook in het Poppentheater iedere middag een spannende voorstelling gespeeld. 'Rode netel' gaat over heksen. Als de kleine heksjes weg zijn, dansen de grote heksen op tafel! Nou, ja dansen!? Deze heks leest liever een spannend boek. Maar kikker gooit roet in het eten en dat.....zet alles op z'n kop! Kom snel kijken wat er gebeurt, want wat is er nu leuker dan een dagje spelen combineren met een circus en/ of poppentheatervoorstelling?

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Daarnaast is er de Verkeersspeeltuin buiten, de overweldigende klimberg Hemelaya en de nieuwe Outback Challenge. De Outback Valley is in de Herfstvakantie iedere dag geopend. Hemelrijk is het hele jaar dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur en de Smulkajuit tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs bedraagt ¤ 6,95 per persoon. Hiermee heeft men vrij toegang tot alle attracties, waaronder ook het circus en het Poppentheater. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u de Hemelrijk infolijn: (0413) 272987 of de internetsite: www.billybird.nl raadplegen.



Ingezonden persbericht