Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Herfstprogramma op De Betteld

ZELHEM - Vanaf 17 oktober gaat op Vakantiepark & Conferentiecentrum De Betteld in Zelhem (Gld.) het programma voor de herfstvakantie weer van start. Een mix van geestelijke onderdelen zoals bijbelstudies, praiseavonden en kinderclubs, en ontspannende en recreatieve activiteiten kenmerkt ook deze twee herfstweken weer het programma van dit christelijk vakantiecentrum. Sprekers zullen deze weken zijn Bert de Haan uit Zwijndrecht (17 t/m 21 oktober) met als thema: "Gods wake-up call voor de Gemeente", en Bert Piet uit Amsterdam (24 t/m 28 oktober) over het onderwerp "Johannes' getuigenis van de Levende". Voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen is er een apart programma. Gasten kunnen hun verblijf boeken in luxe chalets, (sta)caravan of met eigen tent of caravan komen; voor de jongeren zijn er gezellige kamers in De Witte Herberg beschikbaar. Voor meer informatie, prijzen en boekingen: www.betteld.nl of 0314-627200; per e-mail info@betteld.nl.

Bert de Haan, voorganger van de Nehemia Volle Evangeliegemeente in Zwijndrecht, is in vrede kring gerespecteerd als bijbelleraar. Naast het leiding geven aan zijn eigen gemeente geeft hij les op de bijbelschool die aan de gemeente verbonden is (School for Harvest and Ministry), aan de Praktische Bijbelschool op verschillende locaties in Nederland, en daarnaast in gemeenten en op conferenties in binnen- en buitenland. Bert zal in de eerste herfstvakantieweek (17 t/m 21 oktober) spreken over de opdracht die de kerk heeft voor de wereld, en dat de christenen moeten gaan 'ontwaken' voor deze taak. Aan de hand van vijf 'slapers' in de Bijbel wordt in deze week licht geworpen op de toestand van Jezus' kerk in deze tijd.

Bert Piet is medevoorganger van de Evangelische Gemeente Beréa te Amsterdam, en is afgestudeerd als theoloog aan de Vrije Universiteit. In zijn onderwijs is hij scherp en spreekt hij herkenbaar en bovenal met een gezonde dosis humor. In de tweede herfstvakantieweek, van 24 t/m 28 oktober, zal hij spreken over wat de apostel Johannes over Jezus te zeggen heeft vanuit zijn evangelie.

De Betteld is een christelijk vakantiepark & conferentiecentrum, dat zich ten doel stelt om haar gasten naast ontspanning een geloofsopbouwend programma te bieden.