Gemeente Oss


5/10/2005 - Asfalteren Landbouwlaan De gemeente Oss gaat op 17 en 18 oktober de Landbouwlaan in nieuwbouwlocatie de Piekenhoef in Berghem asfalteren. Het gaat hier over het gedeelte vanaf de Hoessenboslaan tot aan de school. De Landbouwlaan geeft al enige tijd veel overlast; tijdens droge periodes is het heel stoffig en als het veel regent hebben de bewoners te maken met wateroverlast.

Transport
Normaal gesproken wordt het asfalt pas aangebracht als de aanliggende parkeervakken en grasbetonstenen zijn aangelegd. De asfaltlaag eerder aanbrengen kost namelijk extra geld: het asfalt moet dan namelijk, voordat de parkeervakken en grasbetonstenen aangelegd kunnen worden, aan beide zijden in de volledige lengte van de weg worden gezaagd. Maar om de bewoners en bouwers al tijdens de komende winterperiode een meer comfortabele verbindingsroute te bieden, heeft de gemeente besloten toch deze weg eerder te asfalteren. mogelijk transport te Wij verzoeken de diverse bouwers om op 17 en 18 oktober, en enkele dagen daarvoor min plannen. Bewoners worden verzocht zo veel mogelijk gebruik te maken van de naastliggende straten.

Planning
Werken met asfalt is zeer weersafhankelijk. Bij goed weer kan de planning wat naar voren worden bijgesteld, bij regenachtig weer kan de planning wat uitlopen.Wij zijn ons bewust van de overlast die wij veroorzaken, maar hopen op uw begrip voor de noodzaak van de uit te voeren werkzaamheden.
Wanneer u nog vragen heeft over deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de heer J.Voets, projectleider ingenieursbureau gemeente Oss, telefoonnummer 629 579.