Gemeente Zwolle

Schoonmaak-tweedaagse bedrijventerrein Voorst

Onder het motto: Voorst opgeschoond! organiseert de projectgroep Duurzame Versterking Voorst op 17 en 18 oktober een tweedaagse schoonmaakactie voor en door ondernemers.

2

Het officiële startsein voor deze actie wordt maandag 17 oktober, om 13.30 uur, gegeven door Carry Abbenhues (gedeputeerde Provincie Overijssel), Martin Knol (wethouder Economische Zaken van de gemeente Zwolle), Leonie Flanderijn (voorzitter van de Vereniging voor Ondernemers Voorst Westenholte), Frits Smit (directeur Kamer van Koophandel) en Toon van Asseldonk (directeur Oost N.V.). Deze ludieke start vindt plaats op de Gasthuisdijk, ter hoogte van de firma IJzerleeuw.

Deze giga-schoonmaakactie is tevens het startmoment voor de uitvoering van het Masterplan Duurzame Versterking Bedrijventerrein Voorst Westenholte. De komende jaren gaan ondernemers en overheid samen uitvoering geven aan deze verbeteringsprojecten, op het gebied van ruimte, geluid, bereikbaarheid collectieve (milieu)projecten.

Direct na het officiële startsein, gaat de gemeente samen met de ondernemers aan de slag met vegen, snoeien en maaien. Aan deze grootschalige schoonmaakactie werken verder mee het bestuur van de Vereniging voor Ondernemers Voorst Westenholte; de gemeente; provincie; Kamer van Koophandel en Oost N.V. Ze worden ondersteund door de afdeling Wijkzaken van de gemeente Zwolle, ROVA en Pauropus.

Voor maandag is Voorst A aan de beurt (omgeving
Gasthuisdijk/Katwolderweg). Dinsdag vanaf ca. 09.00 uur gaat de bezem door Voorst B en C.