Gemeente Dordrecht


---

`Dordrecht on Wheels' in de herfstvakantie

Gratis skatelessen en afsluitende skatetour

Maike de Bruijn

Skaters tussen de 6 en 23 jaar kunnen tijdens de herfstvakantie hun hart ophalen in Dordrecht. Bureau Sportstimulering organiseert in diverse wijken skatelessen voor de jeugd. Op zaterdag 22 oktober is er voor fanatieke skaters een afsluitende `Skate je gek tour' langs de nieuwe Dordtse skateroutes.

Jonge skaters kunnen op 17 oktober, 20 en 21 oktober skatelessen volgen in Dordrecht. De nadruk ligt op de techniek van remmen en draaien.

Skatelessen in Krispijn
Op 17 oktober zijn er 's ochtends (11.00 uur) en 's middags (13.00 uur) lessen op het terrein van Bureau Sportstimulering in Krispijn.

Lessen in andere wijken
Op donderdag 20 oktober kunnen skaters van 12 t/m 23 jaar een gratis les krijgen bij sportcomplex Schenkeldijk in Sterrenburg (pleintje aan de autovrije dijk). Vrijdagochtend 20 oktober zijn skaters van 6 t/m 12 jaar welkom op het complex van AGOR aan de Sportlaan in Wielwijk. De laatste les wordt gehouden bij FC Dordrecht, op vrijdag 21 oktober om 14.00 uur. Dan is de jeugd tussen 12 en 23 jaar welkom.

`Skate je gek tour'
Zaterdag 22 oktober vindt de afsluitende `Skate je gek tour' plaats. Vertrekpunt is Kop van het Land om 12.00 uur. De Dordtse Welzijns Organisatie zorgt voor muziek. Ook volwassenen zijn van harte welkom om de twee nieuwe skateroutes van 10 en 20 kilometer door het buitengebied van Dordrecht te rijden.

Inschrijven
Belangstellenden kunnen zich vooraf opgeven via de website van Bureau Sportstimulering www.dordrecht.nl/sportstimulering. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de lessen en de afsluitende `Skate je gek tour'.

PDF icoon skatenherfstvakantie.pdf

Redactie
Maike de Bruijn
Communicatie

telefoon 078-639 89 44

email m.de.bruijn@dordrecht.nl

Informatie
Sarah Troost
Bureau Sportstimulering
telefoon 078- 631 66 50