Siemens

Persbericht

CP 0510.698

Den Haag, maandag 17 oktober 2005

Strakke side-by-side van Siemens

Siemens Consumer Products introduceert de strak vormgegeven side-by-side koel/vriescombinatie met een inhoud van 500 liter, voorzien van No-frost en een lade met apart in te stellen temperatuur. Dit type Amerikaanse koel/vrieskast is zuinig in energieverbruik (energieklasse A).

De nieuwe side-by-side koel/vriescombinatie is volledig van roestvrij staal gemaakt. Uitgangspunt bij het ontwerp van deze side-by-side is de strakke vormgeving. De scharnieren aan de zijkanten en de plint onder de deuren zijn zodanig weggewerkt dat ze nauwelijks zichtbaar zijn. Rondom de ijs- en drinkwatermachine is ook roestvrij staal gebruikt - daar waar vaak plastic wordt gebruikt - wat de design uitstraling ten goede komt.

No-frost
Apparaten die zijn voorzien van het no-frost systeem, hoeven niet meer te worden ontdooid. Voor het invriezen wordt koude circulatielucht gebruikt, waardoor de levensmiddelen en de vriesruimte ijsvrij blijven. In combinatie met de allfrost-techniek kan men ijsvrij invriezen op alle niveaus.

De temperatuur die in te stellen is in de aparte koellade, is te variëren tussen 2 en 6 graden Celsius. Dit is ideaal voor het langer vers houden van groente en fruit.

Op de digitale display is de temperatuur te regelen voor zowel het koel- als het vriesgedeelte. Door middel van de tiptoetsen onder de display kan men ijsklontjes, crushed ijs en gefilterd drinkwater verkrijgen.

De nieuwe side-by-side KA58NP90 is vanaf november 2005 verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs is: 4799,--.

Voor meer informatie: www.siemens.nl/huishouden