Gemeente Dordrecht


---

Fietspad langs de Oude Veerweg feestelijk geopend

Maureen Vermeulen

Wethouder Cok Sas heeft het fietspad langs de Oude Veerweg op zaterdag 15 oktober feestelijk geopend. Het fietspad is de ontbrekende schakel in de recreatieve fietsroute door de polder. Het loopt vanaf de Wieldrechtse Zeedijk, in het verlengde van fietspad Schenkeldijk, over de dijk naast de Oude Veerweg. Daarna sluit het aan op het fietspad aan de noordzijde van bosgebied De Elzen.
De uitvoering van het fietspad, door BAM Wegen, is op 15 augustus 2005 van start gegaan. Het eerste deel van het fietspad, ongeveer 60%, is nu klaar. Het resterende deel wordt volgend jaar verder uitgevoerd en zal naar verwachting in april 2006 opgeleverd worden.

Champagne
Aan het begin van deze collegeperiode heeft de heer P. Sleeking van Beter Voor Dordt, wethouder C. Sas een belofte gedaan. Als nog voor het einde van de collegeperiode het fietspad zou worden gerealiseerd, dan zou er getrakteerd worden op champagne. Al eerder overhandigde wethouder Sas een fles champagne aan raadslid Sleeking bij de vaststelling van het voorbereidingsbesluit in de commissie Ruimte en Economie. Mevrouw L. Kuhlemeier heeft tijdens de opening namens de fractie de champagne overhandigd aan de wethouder.

Redactie
Maureen Vermeulen
afdeling Communicatie

telefoon (078) 639 6902

email M.Vermeulen@dordrecht.nl

Informatie
Rien Schipper
Stadsontwikkeling
telefoon (078) 639 6526