Gemeente Terneuzen

Persbericht 11-10-2005

Informatieavond Othene

Op woensdag 12 oktober 2005 om 19.30 uur is er een informatieavond over de verkeerssituatie in de wijk Othenepolder. De informatieavond vindt plaats in het stadhuis, Oostelijk Bolwerk 4 in Terneuzen. Wethouder P.J. Hamelink zit de avond voor.

Eerder dit jaar zijn twee informatieavonden gehouden over mogelijke oplossingen voor verbetering van de verkeersveiligheid in de wijk Othenepolder. Op deze avonden is een voorstel van de gemeente besproken en zijn door bewoners alternatieve oplossingen aangedragen. Op basis hiervan is besloten om op korte termijn de knip Schelpenhoek aan te brengen, snelheidsremmende maatregelen op de Vrijheidslaan te realiseren en de druppel op het Margarethaplein te construeren. De echte oplossing, het daadwerkelijk weren van doorgaand verkeer, heeft meer tijd nodig.

Na genoemde bijeenkomsten heeft een groep bewoners suggesties gedaan voor aanvullende maatregelen op het plan van de gemeente. Op de informatieavond worden deze aanvullende suggesties voorgelegd aan alle bewoners.

De bewoners van Othenepolder zijn door middel van een brief uitgenodigd.

Noot aan de redactie:
U wordt uitgenodigd bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Bernadette van Riet
Telefoonnummer: 0115 455 522

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright