Productschap Margarine


17.10.2005

Quick scan Hongarije gepubliceerd

Het productschap heeft afgelopen week de (Engelstalige) quick scan Hongarije gepubliceerd. In deze marktanalyse vindt u een overzicht van de opvallendste ontwikkelingen in de Hongaarse MVO-handel, -productie en -consumptie, met een focus op de periode 2002-2004. Ook vindt u een overzicht van de belangrijkste macro-economische indicatoren.

De Hongaarse import van de belangrijkste plantaardige oliën en vetten laat een aanzienlijk herstel zien na de daling in 2002. Ook Nederland heeft hiervan duidelijk geprofiteerd.

Heeft u nog geen abonnement op de Quick scans exportmarkten dan kunt u zich via onze website hiervoor aanmelden. U vindt het inschrijfformulier en de abonnementsvoorwaarden onder de rubriek Marktonderzoek en statistiek.

De handelscijfers van Hongarije zijn reeds toegevoegd aan de Databank Handelsgegevens zodat u ook MVO-producten kunt opvragen die niet in de quick scan zijn opgenomen. Mocht u nog vragen hebben over Hongarije, dan kunt u contact opnemen met Arnold de Groot (070-3195113 ) of mailen naar groot@mvo.nl.