Politie Zeeland


---


Z-6730-2005 Vechtparij

In een bedrijf aan het Cornelis de Vosplein in Hulst is zaterdagavond rond 20.15 uur een vechtpartij ontstaan.
Een 25-jarige man uit de gemeente Sluis maakte een opmerking over het gedrag van een 16-jarige Terneuzense medebezoeker van het bedrijf. Hierop ontstond een woordenwisseling en een vechtpartij. De 25-jarige man liep verwondingen op aan zijn armen en benen. De 16-jarige is opgenomen in een ziekenhuis met een gebroken kaak en neus.

O-6731-2005 Diefstal uit auto

In een geparkeerde auto op de Molster in Krabbendijke is tussen 15 oktober 22.00 uur en 16 oktober 09.00 uur ingebroken.
De dader(s) is/zijn de auto ingekomen door een ruit te vernielen. Uit de auto werd gereedschap weggenomen.

O-6732-2005 Diefstal buitenboordmotor

Tussen vorige week zondag 11.00 uur en gisterochtend 11.00 uur is een buitenboordmotor van een zeiljachtje gestolen.
De waarde van de motor is niet bekend. Het bootje lag in de haven van Tholen.

W-6733-2005 Bedrijfsinbraak
Bij een bedrijfsinbraak op de Schelpweg in Domburg zijn sloffen sigaretten buitgemaakt.
De inbraak werd gepleegd rond 05.15 uur vannacht. Er werd ook een onbekend geldbedrag weggenomen. Door een deur te forceren is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen.

W-6734-3005 Aangehouden wegens baldadigheid
Twee Souburgse jongens van 15 jaar oud zijn afgelopen zondag rond 03.15 uur aangehouden door de politie toen zij bij het NS-station in Oost Souburg de spoorbomen lieten zakken.
De politie reed in de buurt van de spoorlijn en zag een groepje jongens bij het spoor staan toen ineens de bomen zakten. Alle jongens gingen er vandoor op twee na. Ook bleef er nog een fiets achter. De fiets is als gevonden voorwerp gestald op het bureau van politie. De eigenaar van de fiets, een 15-jarige (Oost Souburgse) medeverdachte van de twee eerder aangehouden jongens, meldde zich gisteren op het bureau. Hij heeft ook een verklaring afgelegd en alle drie de jongens worden naar HALT gestuurd om hun straf "uit te dienen".

O-6735-2005 Verkeersongeval
Op de Europalaan in Goes heeft vanmorgen rond 08.11 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's.
Bij het achteruitrijden vanuit een parkeerplek op voornoemde straat liet een 41-jarige Goese automobiliste een 43-jarige automobiliste uit dezelfde plaats niet voorgaan. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigden.


W-6736-2005 Dader steekpartij aangehouden


Naar aanleiding van een maandag 10 oktober in de Granaat te Middelburg plaats gevonden hebben steekpartij, waarbij een niets vermoedende voorbijganger in zijn rug werd gestoken, heeft de politie Zeeland afgelopen vrijdag een 20-jarige Middelburger als verdachte aangehouden.


De man wordt er tevens van verdacht kort na die steekpartij op de Kanaalweg eveneens een niets vermoedende voorbijganger ernstig te hebben bedreigd. De verdachte is/wordt maandag voorgeleid bij de rechter commissaris.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.