1e persbericht van maandag 17 oktober 2005

Eindhoven 17-10-2005 - Berichten uit de regio

Eersel: Motor gestolen

Vanaf een aanhanger, die geparkeerd stond op de Kapelweg, is zondag tussen 16.30 en 17.15 uur een motor gestolen. Het gaat om een oranje KTM 450 EXC met het kenteken ML-ZR-84.

Geldrop: Auto gestolen na inbraak in woning

In een woning aan de Schaarland is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Een raam aan de achterkant van de woning werd opengebroken om binnen te komen. Uit het pand werden autosleutels weggenomen waarmee vervolgens een auto, die op de oprit stond, is gestolen. De weggenomen auto is een blauwe Mazda 6 Sportbreak met het kenteken 42-LG-RT.

Valkenswaard: Onder invloed

Op de Bakkerstraat is maandag rond 1.40 uur een 31-jarige automobilist uit Eindhoven betrapt op het rijden met teveel drank op. Bij de man werd een promillage van 1,50 gemeten. Hij moet zijn rijbewijs inleveren en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Vlierden: Inbraak in garage

In een garage van een woning aan de Pastoriestraat is tussen zaterdag 19.00 uur en maandag 7.30 uur ingebroken. De garagedeur werd opengebroken. Weggenomen werden twee fietsen, een breekhamer, twee boormachines, een freesmachine, een verwarmingsketel en een compressor.