Artsen zonder Grenzen


Bestel nu Posithiv+ en steun onze HIV/aidsprojecten!

Overal waar ik kom schudden mensen hun hoofd en zeggen ze dat mijn verhaal te mooi is om waar te zijn. Maar het is waar! - Neliswa Nkwali, Zuid-Afrika, in Posithiv+.

Ook in Afrika hoeft een positieve aidstest niet langer een doodstraf te zijn. Het fotoboek Posithiv+ laat zien hoe de behandeling met aidsremmende medicijnen het leven van HIV/aidspatiënten ingrijpend verandert.

Fotograaf Pep Bonet bezocht zes landen in Afrika waar Artsen zonder Grenzen patiënten met aidsremmers behandelt. Schrijfster Maria Goos bezocht het HIV/aidsproject in Nchelenge, Zambia. De Spaanse journalist John Carlin ging naar het project in Kaapstad, Zuid-Afrika. Beiden schreven voor het boek een persoonlijk verslag.

Posithiv+ geeft een indringend beeld van mensen die al opgegeven waren, maar hun leven weer in eigen hand konden nemen. Het vertelt een verhaal over hoop; de hoop op een beter leven. Een deel van de opbrengst van het boek Posithiv+ komt ten goede aan de HIV/aidsprojecten van Artsen zonder Grenzen in Afrika. Het boek wordt speciaal aanbevolen door Aartsbisschop Desmond Tutu.

U kunt Posithiv+ nu bij ons bestellen. Het boek kost 28,50 (incl.verzendkosten).
Bestellen >>

Gegevens boek
Titel Posithiv+ I Fotograaf Pep Bonet I Auteurs John Carlin, Maria Goos I Uitgeverij Rozenberg Publishers, Amsterdam I Formaat 21 x 21 cm I Aantal pagina's 120 I
Prijs 28,50 I NUR 740 I ISBN 90 5170 924 2 I Verkrijgbaar in Nederlands, Engels of Frans