Gemeente Terneuzen

Persbericht 14-10-2005

Wethouder woont waterskitraining bij

Wethouder C.J.J. de Mol-Marcusse overhandigt een attentie aan waterskiër Roy Perdaen uit Terneuzen op maandag 17 oktober om 16.30 uur. Dit gebeurt tijdens een training in Heusden vlakbij Gent.

Roy Perdaen is een groot talent. Binnen de jaren dat hij serieus bezig is, heeft hij zich opgewerkt naar de nationale top. Onder niet altijd even gunstige omstandigheden heeft hij al veel trainingsuurtjes afgewerkt en aan zijn techniek geschaafd. Dit seizoen heeft hij er al twee trainingsstages in Frankrijk (Reims en Gravon) en zelfs ééntje in Amerika (Orlando) op zitten. Daarnaast werd hij uitgenodigd voor een viertal bondstrainingen. Dat alles heeft er toe bijgedragen dat zijn techniek opnieuw verbeterd is. De resultaten zijn er dan ook naar.

Helaas is hij de laatste tijd een aantal keren geconfronteerd met pech. Zo hield hij een voetblessure over na een val tijdens de NK Waterskiën eind juli en liepen de onderhandelingen met de gemeente Terneuzen om een skischans te realiseren in de Otheense Kreek teleurstellend voor hem af.

Wethouder C.J.J. de Mol-Marcusse zal nu Roy Perdaen in het zonnetje zetten tijdens een training in Gent. Op maandag 17 oktober zal de wethouder namens het gemeentebestuur om 16.30 uur een attentie aanbieden bij de waterplas in Heusden (vlakbij Gent in België).

Noot aan de redactie:
U bent uitgenodigd om bij de training en de overhandiging aanwezig te zijn. Indien nodig kan meer informatie over de locatie opgevraagd worden op maandag 17 oktober.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Yvonne Wanders
Telefoonnummer: 0115 455 525

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright