Gemeente Son en Breugel


Bedrijfsnaam op rotonde?

Klik hier voor vergroting

rotonde.jpg
De gemeente Son en Breugel is op zoek naar bedrijven die een of meerdere rotondes willen sponsoren.

Inmiddels zijn er in onze gemeente zeven rotondes aangelegd. Deze rotondes markeren wijken en bedrijfsterreinen, vormen een knooppunt van wegen en blijken in de praktijk een goed oriëntatiepunt te zijn. Het zijn in het dagelijks verkeer nieuwe herkenningspunten, die bovendien beeldbepalend zijn voor de omgeving. Rotondes liggen vaak aan het begin van een bebouwd gebied. Het zijn daarom prominente plaatsen in de openbare ruimte, waar veel mensen op uitkijken. In dat verband hebben rotondes een belangrijke representatieve bete-kenis, waarmee een dorp zich in zekere zin profileert.

Dit was voor het gemeentebestuur van Son en Breugel de aanleiding om extra aandacht te besteden aan de inrichting en het beheer van de rotondes. Bedrijven krijgen daarbij de kans zich naar de buitenwereld te manifesteren.
Het gaat hierbij om de bedrijven uit Son en Breugel, die - met een naamsvermelding als tegenprestatie - voor verfraaiing en onderhoud zorgen.

De beheersovereenkomst / randvoorwaarden en tekening voor de sponsoractie liggen vanaf nu ter inzage in de informatieruimte bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentehuis.

De inschrijftermijn sluit op donderdag 17 november (week 46) In het geval dat er meerdere gegadigden zijn zal er een loting plaats vinden.

Meer info of eventuele aanmelding voor sponsoring is mogelijk via een telefonische afspraak met de heer Jos Spooren van de afdeling Groen en Beheer, tel. 491 491.