KNWV

Nieuwsbericht

17-10-2005

Commissaris van de Koningin mr. H.C.J.L. Borghouts bezoekt ISCM

Op het International Sailing Center Medemblik viel er afgelopen vrijdag van alles te beleven.

De middag begon met een voorlichtingsbijeenkomst van NOC*NSF gegeven door Dhr. Jan Willem Snippe voor onze A- en B-sporters. Tijdens deze bijeenkomst konden de sporters terecht met al hun vragen met
betrekking tot status en faciliteiten van NOC*NSF.

Tegelijkertijd gaf Topsportmanager Hessel Evertse een rondleiding aan Commissaris van de Koningin van de provincie Noord-Holland mr. H.C.J.L. Borghouts.

Op de weblog van de commissaris (www.noord-holland.nl) staat te lezen: Ambtsbezoek aan Medemblik. Een ontspannen middag. Het begint met een lunch en een rondgang door het (olympisch) watersportcentrum.
Toevallig zijn alle topzeilers van het watersportverbond aanwezig voor een evaluatie van het afgelopen seizoen. Ik stel de wat pijnlijke vraag of de oorzaak van het falen van de olympische ploeg in Athene nu bekend is. Als antwoord worden mij de twee verse wereldkampioenen voorgesteld. Maar ja, die waren nou juist buiten de olympische ploeg gelaten door het verbond. Kort en goed, geen echt antwoord.

s Middags volgde er onder leiding van hoofdbestuurslid Topzeilen Pieter Keijzer, een evaluatie van het afgelopen seizoen met alle Topzeilers. Niet alleen werd er besproken wat er volgend jaar beter kan, ook de topzeilers met goede resultaten dit jaar werden gehuldigd. De uitreiking vond plaats uit de handen van Sponsor- & Marketing manager Michael Renssen van Delta Lloyd.