Frans Bauer DVD als eerste op Vodafone UMTS mobiel

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Maastricht, 17 oktober 2005 - De populaire zanger Frans Bauer maakt speciaal voor de mobiele telefoon en exclusief voor Vodafone live! UMTS klanten een compilatie van de mooiste beelden van zijn nieuwste muziek DVD 'Zuid-Afrika, om van te dromen'. Vanaf vandaag kunnen Vodafone klanten via Live TV de unieke DVD fragmenten al bekijken op hun telefoon, vier dagen voordat de DVD in de winkel ligt. Het is de eerste keer dat beelden van een nog te lanceren muziek DVD als eerste op de mobiele telefoon te zien zijn.

Ook kunnen Vodafone klanten als eerste de nieuwste single CD 'Hé lekker ding' van Frans Bauer als compleet muzieknummer op hun live! UMTS mobiel downloaden. Zijn muziek is verder voor Vodafone klanten beschikbaar als Realtone of WelcomeTune.

Het afgelopen jaar heeft de verkoop van muziek voor de mobiele telefoon de verkoop van het aantal cd singles overtroffen. Steeds vaker kiezen zangers en artiesten als eerste voor de mobiele telefoon als middel om hun fans te bereiken. Zo was de cd single van de Nederlandse popgroep Kane als eerste als MusicDownload beschikbaar voor Vodafone klanten, een paar dagen voordat de single in de winkels lag.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 165 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.