Transavia

Goedkoop vliegen naar de sneeuw!

transavia.com start als eerste in Europa met internet check-in voor pakketreispassagiers met Sunweb Vakanties

Vanaf vandaag, 17 oktober, biedt transavia.com de mogelijkheid aan pakketreispassagiers via internet in te checken. Voor passagiers die via internet direct via transavia.com hun eigen vlucht geboekt hebben bestaat die mogelijkheid al langer. Passagiers die een complete reis hebben geboekt, inclusief de vliegreis, kunnen nu ook vanaf 24 uur tot 3 uur voor vertrek vanaf Schiphol of Rotterdam Airport hun eigen stoel kiezen en hun eigen instapkaart afdrukken. Bij aankomst op de luchthaven hoeft dan niet meer gewacht te worden voor de incheckbalies. De bagage kan eenvoudig afgegeven worden bij de zogenaamde drop-off balies. Met de introductie van dit systeem is transavia.com uniek in Europa.
" transavia.com wil voorop lopen in het toegankelijk en gebruiksvriendelijk maken van haar producten via digitale media. Het aanbieden van de mogelijkheid van internet check-in aan al onze passagiers past uitstekend in deze aanpak" zegt Commercieel directeur Willem Hondius.

Eén van de voorwaarden voor het gebruik van deze mogelijkheid is wel dat de touroperator waar de passagier de reis geboekt heeft, de reserveringsnummers van de passagiers op een bepaalde manier aanlevert bij transavia.com zodat dit herkend wordt door het inchecksysteem van transavia.com.

Sunweb Vakanties is als eerste Nederlandse touroperator helemaal klaar om passagiers gebruik te laten maken van de internet check-in. "We zijn erg blij met deze mogelijkheid die veel gemak biedt voor onze klanten. We hebben daarom, toen we dit kregen aangeboden, onmiddellijk alles in gang gezet om zo snel mogelijk op dit systeem aan te sluiten. We verwachten dat onze klanten enthousiast gebruik zullen maken van deze mogelijkheid" zegt directeur Joost Romeijn van Sunweb. "Vanaf 17 oktober kunnen passagiers van Sunweb dus inchecken per internet voor hun vlucht met transavia.com."