Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Première Tribute to Robbie Williams in café Exodus Emmense band Carbon kruipt in de huid van Robbie Williams

EMMEN ­ Dennie Boxem, zanger van de Emmense band Carbon, deed de afgelopen zomer mee aan het tv-programma Kruip in de huid van dat werd uitgezonden door Talpa. Boxem leefde zich helemaal in de populaire zanger Robbie Williams in.

Dat beviel zowel Dennie Boxem als Carbon zo goed dat ze nu een complete Tribute to Robbie Williams hebben ingestudeerd. Onder meer nummers als Let Me Entertain You, Angels, Come Undone en Feel krijgen een prachtige uitvoering van Carbon. Het concert is verpakt in een spectaculaire, spetterende twee uur durende show vol humor, muzikaal vakmanschap en energie, compleet met achtergrondzangeressen en danseressen.

A Tribute To Robbie Williams bestaat uit: Dennie Boxem, zang; Anne Eggens, zang en danseres; Marije Feringa, zang en danseres; Maarten Molema, drums, percussie en zang; Marcel Hoving, bas en zang; Paul Bergman, piano, synthesizer en zang; Olaf de Groote, gitaar en zang. Voor boekingen of informatie over A Tribute To Robbie Williams: www.rockbandcarbon.com of www.easybookings.nl. Tel: 06-52634922. Café Exodus is te vinden aan de Hoofdstraat 132 in Emmen. Aanvang van het concert is 21.00 uur, de entree is gratis.

Henk Kroezen

Kroezen tekst & communicatie
Wilhelminastraat 49-b
7811 JE EMMEN
Tel: 0591 - 653944
Fax: 0591 - 645312
E-mail: info@kroezentekst.nl
Internet: www.kroezentekst.nl