Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dordrecht, 17 oktober 2005

Dordtse vestiging van snelgroeiende cartridgehervul-specialist is achtste in Nederland Geld en milieu sparen met nieuwe Cartridge World Dordrecht

DORDRECHT - Bedrijven én consumenten kunnen veel geld besparen door hun inktjet- en lasercartridges te laten hervullen. Dat is ook nog eens goed voor het milieu. Hervullen van cartridges zónder kwaliteitsverlies is een kunst. Cartridge World, dé specialist in het hervullen van laser- en inktjetcartridges, opent op 22 oktober in Dordrecht de achtste Nederlandse vestiging. Om 9 uur zwaaien de deuren van het pand aan de Vriesestraat 154 (aan de rand van het centrum) open.

In deze nieuwe vestiging kunnen consumenten en bedrijven terecht om hun lege inktjet- en lasercartridges snel, voordelig en zonder kwaliteitverlies te laten hervullen. Cartridge World geeft 100% garantie en 'niet goed, geld terug!' Hervullen is al snel de helft goedkoper in vergelijking met het kopen van een nieuwe originele cartridge. Daarnaast is het veel beter voor het milieu omdat er minder cartridges worden weggegooid. Kwaliteit, service en 100% garantie onderscheiden Cartridge World van anderen. Daarom geeft het bedrijf op alle nagevulde cartridges een 'niet goed, geld terug'-garantie.

Het gezicht achter Cartridge World Dordrecht is ondernemer Frans Weijts. Als franchiser van de nieuwe vestiging was hij van meet af aan enthousiast: "Het concept spreekt me aan. Kwaliteit, milieubewust ondernemen én geld besparen voor je klanten komen samen in één concept! Mijn medewerker Eelco Schuring en ik zijn voor 100% gecommitteerd om van Cartridge World in Dordrecht een succes te maken. We zijn ervan overtuigd dat particulieren én bedrijven in Dordrecht veel voordeel van ons product hebben."

Cartridge World is met wereldwijd bijna duizend vestigingen een groot internationaal succes. In de winkels van Cartridge World worden bijna alle type inktjet- en lasercartridges zonder kwaliteitsverlies hervuld. Dit komt door het gebruik van speciale apparatuur en door de kwaliteitsinkt afkomstig van de grootste Europese inktproducent. Deze inkt heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteit als de originele inktsoorten van de grote merken zoals HP, Canon, Lexmark en Epson. Daarnaast beheerst Cartridge World ook het vulproces, dat heel nauw luistert, tot in de puntjes. Al deze factoren samen bepalen de kwaliteit van de uiteindelijke afdruk. "Om er zeker van te zijn dat we topkwaliteit leveren, testen we iedere nagevulde cartridge voordat we hem afleveren en de klant krijgt tevens een testafdruk mee", aldus Frans Weijts. Meer informatie is te vinden op www.cartridgeworld.nl.