Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

17-10-2005
Speciale jongerenbijeenkomst op 10 oktober jl.: jongeren denken actief mee over jeugdhonk

Op maandag 10 oktober vond er een speciale jongerenbijeenkomst over het toekomstige jeugdhonk in Eersel plaats in het Rythoviuscollege in Eersel. Verdeeld over drie groepen hebben ongeveer 15 jongeren onder leiding van de gemeente en de architect meegedacht over de uitstraling van het nieuwe gebouw, de inrichting en activiteiten. Ook de enquêtes hebben veel informatie opgeleverd. In totaal zijn 160 enquêtes ontvangen.

Alle jongeren in de leeftijdsgroep 12-16 in de kern Eersel hebben inmiddels de derde nieuwsbrief in de bus gekregen, waarin alles over de jongerenbijeenkomst nog eens staat uitgelegd. Jongeren die een duidelijke mening hebben over het jeugdhonk en die zich samen met de gemeente en de architect willen bezig houden met het ontwerp, kunnen zich opgeven voor het Honkbouwteam. Op de website www.jouwhonk.nl staat hoe zij zich aan kunnen melden. In november organiseert de gemeente een inloopavond, waar al het werk dat tot dat moment verzet is door het Honkbouwteam voor iedereen te zien is.

Alle informatie over het project, de werkwijze en belangrijke data kunnen jongeren nog eens rustig nalezen op www.jouwhonk.nl.