persbericht - 2005-10-17

Corendon-dochter Spirit Travel komt met nieuw concept:

Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije, heeft de in- en verkoop van dochter Spirit Travel losgelaten. Spirit Travel gaat een landelijk netwerk van reisbureaus openen en heeft haar eerste eigen brochure uitgebracht: Firstminute Turkije 2006. Firstminute is een nieuw concept in de reiswereld: vaste, extra voordelige tarieven voor wie vroeg boekt.

Nieuw in de reiswereld: Firstminute
Met haar Firstminute brochure biedt Corendon-dochter Spirit Travel zeer voordelige reizen die tijdelijk boekbaar zijn tegen het scherpste tarief met kortingen tot wel 20 procent. Boekers moeten er snel bij zijn, want in maart komt de nieuwe zomerbrochure uit en is er niet meer te boeken voor de Firstminute tarieven.

Exclusief bij Spirit Travel
Spirit Travel maakt gebruik van de enorme inkoopkracht van Corendon en heeft daardoor de allerlaagste contractprijzen bij hotels waarvan een aantal exclusief door Spirit Travel worden aangeboden en airlines vast weten te leggen. Nieuw zijn Sile dé strandbestemming aan de Zwarte Zee en een twaalfdaagse rondreis naar de Zwarte Zee.

Brochure opvragen en reizen boeken
De Firstminute Turkije brochure van Spirit Travel is op te vragen via www.spirittravel.nl of telefonisch via 040 245 86 86.

Spirit Travel is opgericht in 1998 en verkoopt sinds 2000 reizen naar Turkije in samenwerking met Corendon Vliegvakanties. Vanaf komend zomerseizoen opereert Spirit Travel zelfstandig. Naast Turkije gaat Spirit Travel zich tevens richten op de verkoop van andere bestemmingen. Zie ook www.spirittravel.nl.