Stadsdeel Amsterdam-Noord

Inspraakbijeenkomst fietsroute/ rijbaan Van der Pekplein Tolhuisplein

Het stadsdeel nodigt omwonenden en andere belanghebbenden uit voor een inspraakbijeenkomst op:

Datum: maandag 17 oktober 2005

Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

Onderwerp: Herprofilering fietsroute/ rijbaan van der Pekplein - Tolhuisplein

Locatie : Ons Huis, Papaverhoek 1

Aard werkzaamheden

Het fietspad maakt onderdeel uit van de hoofdnetfietsroute tussen het Buiksloterwegveer en het Van der Pekplein. Daarvan is het zuidelijke deel van de route tussen Tolhuisweg en Buiksloterwegveer al eerder vernieuwd. Het nieuwe profiel van de Buiksloterweg wordt doorgetrokken tot aan het Van der Pekplein. Aan de westzijde van de Ranonkelkade kan geen geasfalteerd fietspad worden aangelegd omdat daar monumentale bomen staan. Dit betekent dat het fietspad aan de westzijde van de Ranonkelkade komt te vervallen. Het fietspad wordt daardoor een tweerichtingen fietspad. De start van het werk staat gepland voor de zomer 2006.

Reageren

Tijdens de avond krijgt u de kans mondeling op het ontwerp te reageren. Uw reactie wordt meegenomen bij het opstellen van het definitieve ontwerp. Schriftelijk reageren kan ook op het adres Stadsdeel Amsterdam-Noord, SWS/RNM, Postbus 37608, 1030 BB Amsterdam t.a.v. M. Horstman, of per e-mail: ranonkel@noord.amsterdam.nl

Het voorlopig ontwerp voor een nieuwe fietsroute tussen het Van der Pekplein en het Tolhuisplein ligt tussen 3 oktober en 14 november 2005 ter inzage bij de afdeling Vergunningen in het stadsdeelhuis, Buikslotermeerplein 2000. De afdeling Vergunningen is geopend ma; di; wo; en vrijdag van 08.30 tot en met 15.30 uur en op donderdag van 12.00 tot 19.00 uur.