Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aan Schenkelsedreef en s-Gravenweg

Vanaf maandag 17 oktober tot en met vrijdag 28 oktober wordt de s-Gravenweg tussen de Schenkelsedreef en de Prins Alexanderlaan gereconstrueerd. De s-Gravenweg is gedurende deze twee weken afgesloten voor het doorgaande verkeer.

De eerste week is de Bloemenplantage bereikbaar vanaf de Prins Alexanderlaan en de tweede week vanaf de Schenkelsedreef. Het kruispunt met de Schenkelsedreef wordt in de eerste week ook aangepakt. Tevens wordt tegelijkertijd de brug over de Ringvaart aangepast. Daarom is ook de Schenkelsedreef afgesloten voor het verkeer. Indien alles volgens plan verloopt, zijn alle werkzaamheden op vrijdagavond 28 oktober gereed.

Omleidingsroute

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Abram van Rijckevorselweg, Kanaalweg en Bermweg en via de Abram van Rijckevorselweg, Prins Alexanderlaan en Kralingseweg. Het doorgaande fietsverkeer wordt omgeleid via de Schenkelsedreef (het fietspad wordt niet afgesloten), Kralingseweg en Prins Alexanderlaan. Vanaf de Prins Alexanderlaan is de omleidingsroute voor fietsers via de Bermweg langs de Ringvaart en de Schenkelsedreef.

Het gedeelte van de s-Gravenweg tussen de Kanaalweg en de Schenkelsedreef is tijdelijk alleen bereikbaar vanaf de Kanaalweg.