Politie Zeeland


---


Z-6723-2005 Brand gesticht in tennisvereniging

Bij een tennisvereniging in de gemeente Sluis is gisteravond rond 18.43 uur een brand geblust in de kantine.
De brand werd geblust door omstanders. Vermoedelijk is de brand door brandstichting ontstaan. Er waren wat stoelen die in brand stonden. In de kantine werd ook ingebroken. Er werden wat aangebroken flessen drank aangetroffen in de buurt van de kantine. Deze zijn veiliggesteld voor sporenonderzoek. Uit de kantine bleek geluidsapparatuur te zijn weggenomen. In het pand zijn vernielingen aangericht. Het is niet bekend hoe de dader(s) de kantine zijn binnengekomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.


O-6724-2005 Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Ruiterplaatweg in Kamperland is vannacht rond 02.30 uur ingebroken.
Door een deur te forceren is/zijn de dader(s) het bedrijf binnengekomen. Uit het bedrijf zijn autopapieren weggenomen en een klein geldbedrag. Een schadebedrag is niet bekend.


Z-6725-2005 Aanrijding met lantaarnpaal

In Spui, op de Spuiweg, heeft vannacht rond 01.50 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Een vrouw uit de gemeente Terneuzen reed over voornoemde weg. Zij verklaarde verblind geraakt te zijn door een tegenligger. Hierdoor reed zij tegen een lantaarnpaal aan die hierdoor omboog en afbrak. De auto beschadigde door de aanrijding.


W-6726-2005 Ruit vernield

Gisteravond rond 22.00 uur is een ruit van een woning aan de Toutenburg vernield.
Een schadebedrag is niet bekend.


O-6727-2005 Inbraak in camping

In een winkel op een camping in de gemeente Noord Beveland is vannacht ingebroken.
Door een ruit te forceren is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. Uit de winkel werden o.a. rookwaren meegenomen. Een exact schadebedrag is nog niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.


O-6728-2005 Inbraak in bedrijf

In een bedrijf op de Kreukelmarkt in Goes is vannacht rond 03.15 uur ingebroken.
Door een deur te verbreken is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. Uit de winkel is (in ieder geval) een geldbedrag van enkele duizenden euro's weggenomen. De politie onderzoekt de zaak.


O-6729-2005 Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Boutlaan in Scharendijke in vannacht ingebroken.
Rond 1.14 uur is de inbraak ontdekt. Uit het bedrijf is een onbekend geldbedrag weggenomen. Hoe de dader(s) het pand is/zijn binnengekomen is niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.