Ingezonden persbericht

Vind snel en gemakkelijk uw oppas online

ROTTERDAM, 20051017 -- Steeds meer ouders ondervinden moeite bij het vinden van een geschikte oppas voor hun kind. Hier hebben de makers van Zoekoppas.nl iets op gevonden. De website maakt het mogelijk om online op zoek te gaan naar een oppas uit de regio. Vier maanden geleden is de website gestart en er kan nu al gezegd worden dat het een groot succes is. Meer dan 5000 oppassers staan momenteel ingeschreven. Zij bieden online hun diensten aan voor ouders die op zoek zijn naar een oppas uit de regio.


De werking
Het concept is simpel. Tegen een kleine vergoeding heeft de ouders de mogelijkheid om via de website op zoek te gaan naar een oppas in de buurt. Daarnaast kan er een advertentie geplaatst worden waardoor de vacature extra onder de aandacht gebracht wordt van de relevante oppassers. Op deze manier brengt Zoekoppas.nl oppassers en ouders online bij elkaar.

Het succes
Het succes van deze digitale zoekmethode naar een oppas, is vooral te danken aan het feit dat het zoeken op deze manier snel en gemakkelijk is. "Maar het grote aanbod en de snelle relevante selectie van oppassers,spelen ook een grote rol", zo zegt Jan Willem Kruithof van Zoekoppas.nl.




Pieter de Bruijn