Socialistische Partij

Kartika Liotard Maandag 17 oktober 2005 - Dublin Kartika Liotard bezoekt in Dublin de Europese Warenautoriteit en spreekt met hen over o.a. voedselveiligheid.

---

Arda Gerkens Woensdag 19 oktober 2005 - Haarlem Arda Gerkens gaat een middag op stap met Frances, een chronisch gehandicapte vrouw, in het kader van een beeldvormend project van de Stichting 'De Uitdaging voor...'

---

Kartika Liotard Donderdag 20 oktober 2005 - Brussel Kartika Liotard gaat als vice-voorzitter van de GUE/NGL fractie in het Europees Parlement in debat met Commissievoorzitter Barroso over o.a. de toekomst van 'sociaal Europa'.

---

Arda Gerkens Donderdag 20 oktober 2005 - Schiedam 12.00 - 17.00 uur, Arda Gerkens brengt een werkbezoek aan de binnenstad van Schiedam. Zij spreekt daar met een aantal ondernemers over de SP-voorstellen voor het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast zal ze een bezoek brengen aan het ondernemersloket van de gemeente en daar spreken met de medewerkers en met mentoren voor startende ondernemers.
---

Arda Gerkens Zondag 23 oktober 2005 - Brielle
14.30 - 16.30 uur, Arda Gerkens is gast aan tafel in het Politiek Café: "De Rode Nimf" dat wordt georganiseerd door de SP afdeling Brielle. Arda praat daar over de onlangs verschenen Popnota: Oorstrelend & Hartveroverend.

---

Agnes Kant Maandag 24 oktober 2005 - Winterswijk 20.00 uur, Agnes Kant spreekt op een SP avond in Winterswijk over het nieuwe zorgstelsel, daarna interviewt Agnes dhr. Bekenkamp, Fin adviseur MKB, dhr. Redeker, Amicon zorgverzekeraar, dhr. van der Vinne, huisarts te Winterswijk. Locatie: jongerencentrum Eucalytpa, Jeugdkerkstraat 5, Winterswjk

---

Kartika Liotard Donderdag 27 oktober 2005 - Antwerpen Kartika Liotard debateert op uitnodiging van Attak in Antwerpen met Belgische Europarlementariërs over de toekomst van de Europese Unie.
---